Loading...
Seizoensgebonden Events 2017-08-14T07:55:41+00:00

Je ondervind jezelf in een belevenis met een variatie aan smaken.

Comfortabel zak je weg in je favorite positie. Terwijl je opgaat in het gesprek van de dag. Even hoef je niets te doen. Gewoon genieten van de style, smaken en elkaar. Zo leer je mekaar opnieuw kennen. Genietend van jouw ‘time out’. Terwijl je vergeet waar je bent gewoon omdat je het verdient.

By Wilrich Oostburg
Loading...
Loading...
Sweet Conversations Aanvraag

Thuis voor de gezelligheid, op de zaak voor de ontspanning of op een locatie die jij hebt gehuurd. Sweet conversations is de ideale manier om te genieten en tot ontspanning te komen met je vriendinnen. Verras je smaak papillen met verfrissende homemade lemonades en andere zoete lekkernijen. Rustgevende muziek verwelkomt je in een samensmelting van high tea en picknick sferen waar je onder elkaar Sweet Conversations kan maken. Breng de conversatie terug en ontdek.

Euro 49,50 pp  (min 5 personen.)
Voor bedrijven en of maatwerk stuur ons even een mailtje

Bij het vallen van de avond in de schemering van de zon.

De rust van de omgeving de stilte van de nacht. Ben ik zorgeloos en vrij want hier bestaat de wereld niet. Verleid door de intieme sfeer en decoratie verdwaal ik in de melodie van het moment. Hier kan ik lachen, huilen, knuffelen en lekker gek doen. Hier ben ik mezelf, daar was ik aan toe.

By Wilrich Oostburg
Boheimain Garden Party Aanvraag
Loading...
Loading...

Je bent er weer aan toe. Het is weer tijd om samen en tot elkaar te komen. Lekker met vriendinnen onder elkaar de tranen laten stromen, de laatste nieuwtjes doornemen en je geen zorgen hoeven maken om hoe je erbij loopt. Even vrij nemen van alle verplichtingen, lekker jezelf zijn. Maar je wilt wat anders, een alternatief in een sfeervolle decor met misschien wel live muziek, en toch prive zodat je nergens rekening mee hoeft te houden. Dat gevoel van samen uit maar toch gewoon vertrouwd. Gewoon omdat jullie het verdienen. Maskertje op, wijntje erbij en lekker er even tussen uit. De Bohemian Night is precies wat je zoekt.  Kom tot jezelf en elkaar in ons Bohemian decor en ga op in een belevenis die jullie dichter bij elkaar zal brengen. Bohemian betekend alternatief, waan jezelf in een verassende omgeving waar de hippie, gypsy en de free spirited souls zich thuis echt voelen.

Euro 350,- op basis van tuin oppervlakte 3,5X 3,5 meter
Voor bedrijven en of maatwerk stuur ons even een mailtje